Guía exprés del hombre igualitario

31 oct

Rubén Castro Torres a través de la web http//www.conigualdad.org presenta la “Guía exprés del hombre igualitario” on ens recorda que les coses han canviat respecta fa un segle, quan eren molt poques les dones que treballaven en l’àmbit públic (sí que ho feien al camp), les lleis monopolitzaven tot el poder en mans masculines o fins i tot es toleraven els maltractaments legalment.
S’ha de valorar el canvi que hi ha hagut en els darrers anys, on els homes participen més en les responsabilitats domèstiques que unes dècades endarrera, no obstant s’ha de pensar que no n’hi ha prou en col•laborar en unes quantes tasques, ja que segons les estadístiques un 70% de les tasques domèstiques segueixen recaient sobre les dones. Un temps que elles també podrien dedicar a la promoció professional, a la formació o a l’oci personal.
En tot cas creure en la igualtat i actuar en conseqüència va molt més enllà de compartir les tasques domèstiques. També es necessita compartir la cura, el temps lliure i sobretot fer un esforç en allunyar-se dels arquetips que etiqueten els papers diferenciats a ells i a elles ja ens limiten el futur tant a homes com a les dones.
Aquesta guia que presentem a continuació és un material que presenta la possibilitat d’altres formes de masculinitat que des de els valors de la igualtat, la llibertat i la solidaritat ens poden ajudar a viure millor.

Es pot consultar la guia en el següent enllaç:

http://www.conigualdad.org/descargas/guia%20express%20del%20hombre%20igualitario.pdf

Comparteix:

No hi ha comentaris encara

Deixa un comentari

*